hotspot amsterdam: betty blue

DSC_1835

Het is weer tijd voor een nieuwe hotspot! Deze staat al zo lang klaar en hoog op mijn lijstje om over te vertellen. Vandaag een hotspot in onze prachtige hoofdstad: Amsterdam. Omdat mijn vriend hier werkt kom ik hier wel vaker. Ik vind het ook heerlijk om met een vriendin er een dagje rond te lopen. En ja, bijna altijd ben ik wel te vinden bij Betty Blue!

Dit was een van de eerste hotspots waar ik verliefd op ben geworden. Ik googlede een keer ‘beste taart van nederland’ (don’t ask me why, I don’t remember, I just love food) en Betty Blue kwam bovenaan te staan. Voor vele was dit de place to go voor de beste taart. Ik zei tegen mijn vriend dat ik hier een keer heen wilde maar doordat we een tijd niet in Amsterdam kwamen, kwam daar niks van.

Maanden later waren we in Amsterdam en nam hij me als verassing mee naar Betty Blue! Sindsdien ben ik er denk ik al zo’n 10 keer geweest en kan ik er bijna blind heenlopen :). Het is ook echt mijn nummer 1!

Betty Blue zit op de hoek van de Snoekjessteeg 1-3. De buitenkant is roze en zo makkelijk te herkennen!

De keer dat ik foto’s ging maken was natuurlijk met Eline. Ik had mijn favoriete taart, namelijk: red velvet. Een chocolade taart met vanille frosting. Eline had een stuk bananencake met een pindakaas frosting en yoghurt met granola en fruit.

 

DSC_1832

 

DSC_1834

 

DSC_1836

 

Naast heerlijke taart (en heel veel andere lekkere dingen) ziet Betty Blue er ook gewoon super tof uit. Is ook wel een plus!

 

DSC_1848

Hopelijk ga je er een keer langs om te genieten van al dat heerlijke eten!

 

Liefs,

Eline

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s