Keuzes maken

MAKE A CHOICE

Afgelopen tijd heb ik wat belangrijke keuzes gemaakt, deze deel ik met jullie!

Als eerste heb je misschien wel gemerkt dat er geen nieuwe blogposts online kwamen. De eerste keuze die ik heb gemaakt is namelijk kiezen voor mijn opleiding in plaats van dingen doen die ik heel erg leuk vind (zoals bloggen). Ik had het even super druk met het afronden van mijn hoofdfase. Dit betekent wel dat ik nu lekker mag gaan afstuderen! Hier moest ik dus wel eerst prioriteiten voor stellen.

De tweede keuze is geweest om niet te beginnen met bloggen tijdens mijn vakantie. Na het afronden van mijn school ging ik gelijk op vakantie naar egypte. Ik wist dat ik op vakantie geen tijd zou hebben om te bloggen. Ook tijdens mijn 2e vakantie naar italie heb ik lekker mijn rust genomen. Hier was ik echt aan toe. Als ik namelijk het bloggen weer oppak dan wil ik het ook echt goed doen. Natuurlijk heb ik wel heel veel foto’s gemaakt en heb ik veel gefilmd op vakantie dus dat komt natuurlijk online. Nu begint het namelijk te kriebelen en wil ik echt heel graag weer gaan bloggen! Vandaar deze post dus.

Als laatste heb ik de keuze gemaakt om mijn blog professioneler aan te pakken. Onder begeleiding van een hele lieve ”mentor” (thanksss Mario!) Ben ik de blogwereld verder aan het ontdekken. Er komt als alles goed gaat echt mijn eigen site aan, los van wordpress! En dan heb ik eindelijk ├ęcht mijn eigen plekje op het internet ­čÖé Ik heb natuurlijk niet stil gezeten in de vakantie. Een eigen site runnen is niet niks en ik moet nog veel leren! Gelukkig staan er al heel veel nieuwe idee├źn en beeldmateriaal klaar om op dit plekje op het internet gegooid te worden!

Keuzes maken is niet altijd makkelijk. Sterker nog ik ben er heel slecht in ­čÖé Gelukkig gaat keuzes maken steeds beter omdat ik kies wat het beste voor me is en waar ik het meest happy van word op lange termijn. Ik zie keuzes maken altijd als een pad wat je bewandelt. Een keuze is niet altijd goed of slecht. Niks is fout. Uiteindelijk kom je toch wel waar je zijn moet. Je kan via links of via rechts gaan. Het einde is misschien hetzelfde, misschien anders, maar nooit perse slecht of goed. Uiteindelijk is het toch de belangrijkste keuze om happy te zijn en van iedere dag iets moois te maken!

 

Liefs,

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s