my favorites: music of this moment #3

 

395050bdbff68f7a4ec0e93083ccc9bc

Hier weer mijn favoriete liedjes van afgelopen tijd. Dit is echt een van mijn favoriete soort post om te schrijven omdat ik dit zelf ook altijd erg leuk vind om te lezen. Samen met vrienden en vriendinnen wissel ik regelmatig de leukste liedjes uit. Je kan me volgen op Spotify (elinebroers) en zo op de hoogte worden gehouden van wat ik luister. Hier mijn favorieten!

Issues van Julia Michaels

Ik probeer in deze lijst liedjes te laten horen die je nog niet 100 keer op de radio hebt gehoord. Volgens mij is deze snel populairder aan het worden en is wel te horen op te radio. Het is ook gewoon een heel leuk liedje. Beetje anders dan wat ik normaal luister maar daarom ook lekker origineel. Haar schattige stem maakt het liedje echt af!

Hard To Love van Matthew Koma

Ik ben al heel erg lang fan van de stem van Matthew Koma. Dit begon 4 jaar geleden met het liedje Parachute en dan de Kat Krazy Remix ervan. Ik was er verliefd op. Een van mijn meest afgespeelde liedjes ooit. Als je hem niet kent zou ik hem zeker even luisteren! Matthew zingt vaker hits die in de top 40 komen maar zo bekend is hij niet kwa naam. Zonde, daar zou verandering in mogen komen!

I Miss You van Grey en Bahari

Sorry, deze zal al wel veel op de radio zijn maar hij kon gewoon niet ontbreken. Wat is dit een heerlijk nummer. De melodie bij de drop is gewoon zo pakkend plus ben ik verliefd op haar stem. Echt het soort muziek wat ik heerlijk vind om te luisteren, altijd en overal.

Lovesick van Caroline Pennell en Felix Snow

Het is gewoon een lekker nummer. Simple as that. Dit vind ik heerlijk om op te hebben staan als ik dingen in mijn kamer aan het doen ben of in de bus zit. Laid-back en chill.

Love On My Mind van Lucas & Steve

Echt een aftermovie liedje, als je hem luistert zal je snappen wat ik bedoel. Als ik dit liedje luister zie ik gewoon de shots van mooie stranden en vakantiebestemmingen langsvliegen. Heerlijk, die summer vibes!

Lights out van DJ Katch en Hayley

Oke, misschien had ik deze maand wel heel veel favoriete liedjes. Dit is toch nummer 1 denk ik. In de auto ’s avonds lekker los gaan met dit nummer kei hard op, i love it! De tekst.. tja. Die paste wel bij de carnaval vibe. Voor alle Nederlanders in het zuiden: hopelijk heb je een super carnaval gehad! Ik zing dit liedje in ieder geval heel hard mee (sorry mom).

When You Love Someone van James TW

Dit liedje vind ik zo mooi. Zijn stem is gewoon prachtig. Listen for yourself. De boodschap vind ik ook heel mooi. Hij zingt over ouders die gaan scheiden. Veel liedjes kun je er niet over vinden en wat vind ik deze mooi geschreven…

Steady Love van Vinchenzo Tahapary

Van nederlandse bodem :). Deze jongen heeft meegedaan aan the voice of holland! Ik kijk the voice af en toe. De keer dat ik keek kwam dit liedje voorbij en dacht ik meteen wow. Helaas heeft hij niet gewonnen, voor mij wint hij zeker met dit liedje!

In The Middle van Artistic Raw en Ida

Dit is mijn nieuwe favoriet sinds ik lights out kapot heb geluisterd. Credits to my little brother. We horen elkaars muziek omdat onze kamers naast elkaar zijn. Soms komen we even bij elkaar vragen hoe ‘dit nummer’ heet. En vandaar dus deze. Hij is awesome! En het liedje ook 🙂

Drunk Enough To Say That I Love You van PLVTINUM

Deze melodie is weer zo pakkend. Een liedje waarbij je meteen happy wordt en wilt dansen (ik althans). Ik heb deze van een vriendin. Het is wel een nummer wat in de top 40 zou kunnen komen.

Show You Love van Kato, Sigala, Hailee Steinfeld

Ik vind de stem van Hailee zo mooi. Ook Sigala zie ik vaker voorbij komen in liedjes en die vind ik altijd leuk. Kato herken ik niet van naam maar ik ben zeker benieuwd wat ze voor nieuwe muziek uitbrengen! Dit liedje maakt je voor nu in ieder geval sowieso happy!

Een happy playlist met veel happy nummers dit keer. Allemaal wel weer om een beetje in de zomer/lente stemming te komen. Dat is nodig met dit vieze weer. De lente mag wel komen!

Veel luisterplezier!

liefs,

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s