outfit: pink sweater

dsc_0329

Ik heb hem al even: mijn roze sweater. Er staat op my fav’ sweat en dat is hij ook echt. My favorite. Ik zweerde eerst licht roze af bij mij omdat het me extreem bleek maakt. Op dit moment is het een populaire kleur en ik vind het ook altijd zo mooi staan (brown haired girls feel lucky)! Nu vond ik deze sweater die roze genoeg is om me niet bleek te maken, hoera! Hij heeft een oud roze kleur en is super zacht.

De foto’s maakten we op Strijp S. Achter Vershal het Veem. Dat is trouwens ook echt een aanrader om alleen al doorheen te lopen. Het concept zie je vaker. Een populaire is natuurlijk de markthal in Rotterdam. Het is gewoon een gebouw waar allemaal kleine en open restaurantjes/winkels in zitten als het ware. Zo kun je met een groep gaan en iedereen kan eten waar hij zin in heeft. Elke keuken is aanwezig, het is echt awesome.

dsc_0308

dsc_0319

dsc_0499

De locatie was echt super. We hadden deze trap gevonden waar we in alle rust outfit foto’s konden maken. Het leuke aan Strijp S in Eindhoven is dat het echt een creatieve, industriële uitstraling heeft. Ik wil er ook zeker vaker heen!

dsc_0146

dsc_0166

Verder was het echt heel erg koud. De bewolking zorgde voor mooi licht maar echt lekker was het niet. Dat is het nadeel aan de winter als je blogt. Ik had hier mijn grijze jas aan van de Bershka and guess what? De nieuwe sweater is ook van de Bershka. Ik had voor mijn verjaardag heel veel cadeaubonnen gekregen. Iedereen nog dankjewel daarvoor! You guys know me so well.

dsc_0170

dsc_0175

dsc_0177

De sweater draag ik bijna dagelijks. Sterker nog ik draag hem nu terwijl ik nu deze post typ. De foto’s zijn nog van voordat er sneeuw lag. Sneeuw en outfit foto’s gaan niet samen.

dsc_0190dsc_0193

dsc_0275

Alles is van de bershka behalve de bomber en choker. De choker is van Comegetfashion.com en de bomber van de Primark.

Geniet nog even van de sneeuw!

Liefs,

Eline

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s