outfit: casual amsterdam

dsc_0848

Alweer een tijdje geleden (toen de bomen nog half groen waren) zijn ik en Eline een dagje naar Amsterdam geweest. Ik kom vaak in Amsterdam omdat mijn vriend er werkt (werkte trouwens, nu niet meer). Bijna elk weekend kwam ik op vrijdag of zaterdag in Adam and I loved it. Dit keer nam ik samen met Eline eens de tijd om rond te lopen, te shoppen en natuurlijk foto’s te maken. In deze post het resultaat! 

Ik heb echt wat met onze hoofdstad. Zeker nu het om 5 uur donker is en de hele stad wordt verlicht door lampjes. Ik was er gisteren nog voor een concert en het is gewoon zo mooi. Het is gewoon een stad die nooit slaapt. Dit vind ik wel met alle grote steden. Op elk gewenst moment kun jij je huis uitlopen en er is wel wat te doen. Zoveel leuke plekken om te ontdekken. Ik ben ook gek op alle grachtjes. Vandaar dat we hiervoor dus wel foto’s moesten maken!

dsc_0953

Ik droeg hier een super casual outfit om de hele dag comfortabel rond te kunnen lopen. Al deze items heb ik al eens laten zien in een andere fashion post, behalve de legging.

dsc_0890

dsc_0876

Ik vond ook die trappetjes voor de grachtenpanden zo leuk. Stiekem heb ik toch echt veel redenen waarom ik in Adam zou willen wonen. Helaas heb ik er ook wel een paar waarom toch ook weer niet. Geef mij in ieder geval maar zo’n schattig trappetje voor mijn huis!

dsc_0902

dsc_0875dsc_0873

Het was echt een heerlijk dagje! Het licht was perfect voor foto’s en de shopsessie was zeker geslaagd. Kortom een super dagje dus!

dsc_0892

tshirt – america today

bomber – primark

legging – bershka

choker – comegetfashion.com

gymen – nike       

sjaal – primark

liefs,

Eline

2 gedachtes over “outfit: casual amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s