new in: catrice eyeliner en brow gel

dsc_0026

Ik heb weer wat nieuwe spullen gekocht de laatste tijd! In mijn vorige artikel had ik het al over de shower gel van Rituals en mijn nieuwe parfum. In dit artikel vertel ik over mijn nieuwe brow gel en mijn favoriete eyeliner van de catrice. 

Na mijn vorige post kon deze natuurlijk niet lang op zich laten wachten. Ik heb ze in 2en gesplitst omdat ik mijn artikelen easy to read wil houden en niet te lang wil maken. Toch wil ik wel uitgebreid over de producten vertellen. Wat mijn ervaringen ermee zijn en wat ik ervan vind. Vandaar dus deze post in 2 delen!

Als eerste had ik een nieuwe eyeliner nodig want mijn oude was op. Ik was zo blij met die eyeliner dat ik dezelfde heb gekocht :). Namelijk de liquid liner van Catrice. Ik heb voor de waterproof liner gekozen in de kleur 010 Don’t leave me!

dsc_0054

dsc_0056

Wat zo super fijn is aan deze eyeliner is het topje. De liner heeft een vilten puntje die echt tot extreem dun afloopt. Je doopt dat vilten puntje in een liquid liner en dit werkt zo super! Je kan er echt super dunne lijntjes mee zetten. Perfect voor een winged eyeliner.

Hij is inderdaad wel waterproof maar niet extreem. In de regen zal hij blijven zitten en met bijvoorbeeld zwemmen voor het grootste gedeelte ook. Het kan zijn dat als je wrijft er dan een soort velletjes eyeliner loskomen. Zelf vind ik hem super fijn en heb hem niet voor niks een 2de keer gekocht. Ik heb namelijk nog nergens een andere eyeliner gezien die een vilten puntje heeft en toch werkt met liquid liner. Kwastjes vind ik minder fijn omdat die buigen en dan kan ik minder goed een precies lijntje trekken.

dsc_0057

 

Naast de eyeliner kocht ik ook op aanraden van een vriendin de lash/brow gel van Catrice. Op de verpakking staat: Lash//brow designer, shaping and conditioning mascara gel. Ik heb het nog niet gebruikt als conditioner voor mijn wimpers. Tot nu toe heb ik het alleen gebruikt voor mijn wenkbrauwen.

dsc_0041

Ik vul mijn wenkbrauwen in met een wenkbrauwpotlood en gebruik daarna deze gel om te shapen. Dit werkt super alleen niet voor de hele dag om je wenkbrauwen perfect te laten zitten. Hij wordt niet hard, wat ik persoonlijk wel heel fijn vind zitten, maar zorgt er dus ook niet voor dat je wenkbrauwhaartjes all day in place blijven. Ik gebruik het nog niet lang genoeg om te weten of het ook echt verschil geeft aan het verbeteren van mijn wenkbrauwen. Ik ga het in ieder geval zeker ook nog proberen bij mijn wimpers!

dsc_0045

Het borsteltje bestaat uit 2 kanten. 1 kant is echt een mascaraborsteltje en de andere kant zijn uitstekende haartjes (meer een kwastjes idee). Ik neem aan dat de ene kant voor je mascara is en de andere voor je wenkbrauwen.

dsc_0047

eyeliner van Catrice bij de Kruidvat €3,89

lash&brow gel van Catrice bij de Kruidvat €2,99

Dit waren al mijn nieuwe producten!

liefs,

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s