about me

dsc_0070

Goede voornemens, meestal begin je eraan op 1 januari en meestal mislukken ze (lees eigenlijk altijd). Na een paar maanden zeg je toch je sportabonnement op en ben je terug bij af met te veel eten (tja, pasen hè). Als je iets wilt laten slagen moet je er voor 200% voor gaan. De motivatie moet er zijn en je moet het écht willen. En meestal is die motivatie er gewoon niet (ach joh het is toch winter die summer body komt wel over een paar maanden). I don’t blame you.

Mijn goede voornemen is eigenlijk heel simpel: meer dingen doen waar ik happy van word. Of dat nou is lekker shoppen met vriendinnen, toch dat ene lekkere broodje kopen of een blog beginnen, het telt allemaal. Nu is het zover dat er echt een blog is gekomen! Dit keer niet zo impulsief maar echt goed doordacht en zelfs voorbereid (ja mensen die mij kennen, ik hoor jullie denken, dit hadden jullie vast niet van me verwacht). Schrijven over de dingen die ik leuk vind, bezig zijn met fotografie, mijn reizen, kleding, shoppen, beauty, lekker eten en een plek waar ik deze dingen kan delen is echt iets wat mij happy maakt. Bij deze dus: All of Eline!

Over happy gesproken, afgelopen week heb ik voor het eerst voor de camera gestaan in plaats van erachter. Samen met mijn lieve blogvriendinnetje van notesofhappiness (shameless promo) heb ik foto’s gemaakt voor deze mauve kleurige muur. Ik ben al heel lang aan het twijfelen of ik mijn kamer deze kleur zal verven want ik vind het zo mooi! Hieronder het resultaat.

liefs,

eline

Een gedachte over “about me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s